Wie zijn wij…

In 2005 begonnen Anja & Co, de oprichters van het bedrijf, met de verkoop van kleding op bekende handelsbeurzen in Nederland. Vanwege de enthousiaste reacties van de klanten zijn ze begonnen met hun eigen kledingmerk.

Vanwege de snelle groei van het merk, opent onze markt zich voor nieuwe mogelijkheden in het buitenland.

Onze
Producent

Onze producent is gevestigd in Italië, waar we regelmatig de hoofdlijnen van de nieuwe collectie bespreken. De productiesnelheid is hoog, de mensen in de werkplaats werken in goede omstandigheden en op een professionele manier.

Naast deze persoonlijke ontmoetingen houden we het hele jaar door contact met elkaar.

Agenten

FOS-Amsterdam werkt met agenten die ons modelabel vertegenwoordigen. We hebben hiervoor gekozen zodat FOS-Amsterdam niet in winkels naast elkaar komen te laten; we streven naar exclusieve distributie.

Omdat onze agenten een goede relatie hebben met de verschillende retailers, wordt de informatie die zij leveren meegenomen in de nieuwe ontwerpen, op die manier kunnen we ons snel aanpassen aan de markt en de veranderende behoeften van de klanten.

onze

klanten

FOS-Amsterdam ontwerpt en produceert een collectie die perfect aansluit en voldoet aan de wensen van de moderne vrouw.

Ze is een volwassen vrouw die een actief leven leidt en haar eigen stijl heeft. Ze heeft een druk leven en wil er goed uitzien. Ze wil kleding dragen die fantastisch, stijlvol en comfortabel is.

FOS-Amsterdam geeft hen precies dat: een modemerk met een comfortabele eigen signatuur, een breed pasbereik van S tot XXL voor een zeer betaalbare prijs.

Winkeliers

Elke week houden we de retailers op de hoogte van nieuwe items. FOS-Amsterdam luistert graag naar de behoefte in het land, de vraag naar andere kleuren, modellen etc. We komen elkaar graag tegemoet! Op deze manier krijg je als retailer wat je nodig hebt en wilt, op het juiste moment in de winkel.

ons

merk

FOS-Amsterdam is een klein familiebedrijf, alles vindt plaats binnen Europa. Onze manier van ontwerpen is gebaseerd op het gebruik van standaardmodellen, waarmee we vervolgens met wisselende prints spelen.

Persoonlijk contact is erg belangrijk voor ons, we luisteren aandachtig naar klanten, winkeliers en agenten. Hierdoor creëren we een merk dat snel inspeelt op de vraag van onze consument.

Ontwerp

We ontwerpen kleding met een goede pasvorm, comfortabele stoffen en vrolijke, wisselende prints. We werken met standaardmodellen die voor en tijdens het seizoen zijn ontworpen.

Deze modellen zijn ontworpen met het oog op de moderne, rijpere vrouw. Ze dekken de onzekerheden en accentueren de lichaamsdelen waar zij zelfvertrouwen van krijgen.

Voor deze standaardmodellen werken we continu aan nieuwe prints. Deze prints worden op meerdere modellen toegepast om een samenhang in de verzameling te creëren.

We werken met maten van Small tot XXLarge.

fast –
response

FOS-Amsterdam is een Quick-response fashionlabel, wat betekent dat we snel kunnen schakelen, door aandachtig naar de wensen van de vrouw te luisteren zorgen we keer op keer voor de best passende eigentijdse reeks ontwerpen, volgens het modebeeld van vandaag.

We zijn in staat om dit te doen vanwege onze jarenlange nauwe en betrouwbare samenwerking met onze producenten. Zodra de ontwerpen zijn vastgelegd, worden ze dezelfde dag in productie genomen en twee keer per week worden de producten uit Italië geleverd. Onze collectie is dus het hele jaar door actueel.

Al klant bij ons? Log in en bekijk de collectie

Nog geen klant bij ons en ben je geïnteresseerd in het verkopen van FOS-Amsterdam bij jou in de winkel? Meld je dan aan via het registratieformulier.

Have no product in the cart!
0